Ege Postası
Geri

Paykwik bozdurma 

İnternet üzerinden alışveriş yaparken kullanılacak olan paykasa kart ödemeleri güvenli şekilde yapma imkanı sağlamaktadır.
Paykwik bozdurma 
Haberler / Ekonomi
23 Ekim 2019 Çarşamba 13:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ön ödemeli koşuluyla kullanılmakta olan Paykwik yapmış olduğunuz ödemeler sırasında kişisel bilgilerinize ya da kart bilgilerinize ihtiyaç duyulmadan ödeme yapılmasını sağlamaktadır. Site üzerinden güvenli şekilde gerçekleştirilecek olan işlemler doğrultusunda kartı kullanmak isteyenler kısa süre içerisinde kart bilgilerine sahip olabilirler. Aşamalı olarak gerçekleştirilecek olan işlemler doğrultusunda kartınızı seçip daha sonrasında temsilci ile yapacağınız görüşmelerin ardından ödemenizi tamamlayarak kart sahibi olabilirsiniz.

Kart üzerinden ödeme yapmak isteyenler öncelikle belirlemiş oldukları miktara göre satın alma işlemi yapabilirler. 16 haneli kart numarası ile kullanılacak olan sanal kart banka ya da kredi kartı kullanımına gerek kalmadan ödemelerinizi güvenli şekilde yapmanıza olanak sağlamaktadır. Kartta bulunan miktara göre ödeme işlemi yapılmaktadır. Harcamış olduğunuz miktarın dışında kartta bulunan parayı site üzerinden yapacağınız paykwik bozdurma işlemi sayesinde banka hesabınıza aktarabilirsiniz. Bu sayede kartta para bırakmadan güvenli şekilde kullanımını sağlayabilirsiniz. 

Paykwik Kart Fiyatları 

Uygun fiyatlar ile alışveriş yapmak isteyenler belirlenen fiyat seçenekleri ne site üzerinden inceleyebilirler. Bu istediğiniz site üzerinden sorunsuz şekilde alışveriş yapabilmeniz için almış olduğunuz kodları kullanabilirsiniz. Site üzerinden yapılacak olan görüşmeler dahilinde kısa süre içerisinde istediğiniz bilgilere sahip olmanız sağlanmaktadır. Destek hattı yaşanabilecek her türlü problem karşısında kısa süre içerisinde geri dönüş almanızı sağlamaktadır.

Detaylı bilgi almak ya da Paykwik Fiyatları üzerinden inceleme yapmak isteyenler siteye erişim sağlayarak yapacakları işlemler doğrultusunda güncel bilgilere ulaşım sağlayabilirler. Herhangi bir evrak gerekli olmadan kısa süre içerisinde sanal kartı kullanmaya başlayabilirsiniz. Sanal kart kullanmak isteyenler için hizmet vermekte olan site gerçekleştirilecek olan satın alma işlemlerini güvenli şekilde yapmanıza olanak sağlamaktadır.


 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası